To dziwne powinieneś mieć opcje rozpoczęcia tą postacią gry na poziomie Elite z poziomu menu głównego gry. Wrzuć jeśli możesz screen z głównego menu dla tej postaci, naprawdę masz tam niedostępny poziom Elity?
Zdolność Ofensywna odpowiada za krytyki, żeby w ogóle krytowac bosow na poziomie ultimate musisz mieć około 2000 punktów Zdolności Ofensywnej.
Właśnie dziwna sprawa, być może coś się zbugowało. https://zapodaj.net/8ed00b2791de8.jpg.html
W katalogu głównym gry jest taki plik repair.exe czy coś w tym stylu, spróbuj go odpalić, może pomoże…
Wrzuciłem kolejną wersję plików zawierających poprawki błędów u kilku NPC jakie wyłapałem podczas grania. Proszę więc zainteresowanych o pobranie najnowszej wersji z linku w poście #1.
Problem rozwiązało ponowne starcie z bossem, teraz jest wszystko ok:)! Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam!
Szukałem na forum i ludzie zgłaszali ten bug, ale deweloperzy twierdzą, że problem nie istnieje. Widocznie się mylą i w pewnych konkretnych warunkach coś się jednak chrzani
Gra ma trochę problemów. Na drugiej postaci z kolei nie mogę zaliczyć zadania “Zainfekowane Pola”. Co najlepsze już to zadanie wypełniłem dawno temu i teraz po dojściu do Fortu Ikon nie mogę przejść przez bramę:undecided:. Trochę denerwujące te bugi, ale wybaczam, bo gra jeszcze młoda i bardzo ją lubię;).
Kolejna wersja pliku tłumaczenia na serwerze. Wyłapałem kilka kolejnych błędów podczas grania i je usunąłem.
Dzisiaj tj. 2016-05-10 wrzuciłem na serwer kolejną wersję plików z kilkoma poprawkami NPC z aktu Igo.
Dzisiaj tj. 2016-06-12 wrzuciłem garść poprawek na serwer.
Znalazłem takie dziwne znaki w notatce “Dziennik Szeryfa”:
Znalazłem takie dziwne znaki w notatce “Dziennik Szeryfa” akt III:
Teraz powinno być ok, czasem po skopiowaniu z worda znaki specjalne w grze się krzaczą. Możesz sprawdzić pobierając nową wersję pliku z serwera. Ja akurat nie mam jeszcze tej notatki więc w grze nie sprawdzę…
Dziś 2016-05-16 jeszcze jedna aktualizacja z poprawkami
Dzisiaj czyli 2016-05-19 kolejne poprawki do tłumaczenia.
I jeszcze jedna mała poprawka 2016-05-20 dla tych co grają dziewczynami.
I ilu obecnie procentach jest ukończone spolszczenie?
Brakuje tylko itemow, reszta jest.
W sensie nazw itemów czy statystyk do tych itemów?
ponadto wyszedł nowy patch 1.0.0.3 czy spolszczenie będzie na nim działać?
Nazwy własne itemow nie zostały przetlumaczone,ich opisy i statystyki są w pełni po polsku.
Tak spolszczenie działa z 1003
Witam, znalazłem taki drobny błąd
ok …
Witam mam pewne pytanie, posiadam grę na steamie a chciał bym zainstalować Windowsa i połączyć partycje (z miejscem na windowsa nie wyrabiam), czy utracę postać, zapisy postaci w Grim Dawn, czy też steam lub sama gra Grim Dawn zapisuje osiągnięcia postaci (lvl, przedmioty, osiagniecia, receptury itd) w chmurze?
Przeniosłem się do Grim Dawn z Diablo 3, nie ukrywam gra świetna a nie chce stracić 20h gry na hardkore (35lv już ;), ponieważ tyle ile ta gra oferuje jest o niebo lepsze od HC w d3, może i jestem masochistą ale co powiedzieć na hc jest ten dreszczyk którego nie czuć w d3
Co do spolszczania dobra robota, pff świetna, zagłębianie w fabułę z wiedzą o co kaman, jest również przyjemne.
Tak, gra oferuje zapis w chmurze.
Każda gra która ma w opisie steam cloud posiada wsparcie do zapisu stanu gry, ustawień itp. na serwerze. Kontynuacja gry jest możliwa na każdym komputerze przy połączeniu do tego samego konta steam na którym rozpoczęliśmy rozgrywkę. Oczywiście tylko przy włączonym zapisie w chmurze.
Prawy przycisk myszy na grę w bibliotece>właściwości>aktualizacje>steam cloud