Prawdopodobnie w wersji 1.0.0.3 gry, która właśnie weszła na serwer ten NPC ma jakieś inne kwestie dodane… bo on działał dobrze do czasu aktualizacji. Sprawdziłem ten plik raz jeszcze i jest ok… więc poczekajmy na rozwój wydarzeń…
ps. dziwna sprawa, bo u mnie ten NPC działa ok…
ps2. spróbuj pobrać jeszcze raz plik z tłumaczeniem, wrzuciłem kolejną wersję z poprawką nazywy mobka “rzygacza”
W opisie zadania o Necropolis jest błąd: było by - te słowo pisze się łącznie, skoro pojawił się jeden taki zwrot warto przefiltrować inne kwestie czy nie ma tego samego gdzieś indziej
Do tego mam kilka literówek w dialogach, które mogą być już nieaktualne (znalazłem je jakiś czas temu, a później miałem przerwę od gry w wersji PL):
-Kory Łowca Skarbów - w kwestii jest słowo imie bez ogonka
-Greven - Raz jest opisywany jako Starszy, a raz jako Elder (chyba zadanie Wojownik pośród Mędrców)
-Dialog z Elsą - chołota przez ch
-Douglas Sullivan Oldbarrow - pół zamiast pól
Przepraszam jeśli te błędy są nieaktualne i poprawione
Przykro mi to powiedzieć, ale poziom trudności nie ma tu nic do rzeczy. Wybrałeś tryb hardcore, wiec twoja postać miała tylko jedno życie. Więc nie masz wyjścia, musisz zacząć od początku, stworzyć nową postać. I dopóki nie jesteś obeznany z mechaniką gry, odradzam granie w hardcore.
Udało mi się dzisiaj zabić w końcu Loga na poziomie Ultimate. Przy okazji zobaczyłem błąd w kwestiach finałowych Creeda. Poprawiłem to i wrzuciłem na serwer nową wersję pliku z tłumaczeniem.
Witam! Mam do was pytanie. Pewnie wyjdę na idiotę ale co tam… Więc tak, zabiłem ostatniego bossa w grze na poziomie normalnym i nie mogę zmienić poziomu trudności na wyższy. Wiecie o co chodzi? Wszystkie główne zadania zrobione, parę pobocznych tylko zostało. Z góry dzięki za pomoc.
I jeszcze raz dziękuję za przetłumaczenie tej gry! Świetnie się spisaliście panowie!