Turkish Translation

Greetings, community of Grim Dawn. I am ranlex, a Turkish player of Grim Dawn. Firstly, I congratulate CRATE for making such a great game, and I’d like to contribute to the community as much as I could. I don’t know if there are any Turkish players who would like to see the game in Turkish, but if such a need arises, I’d like to offer my skills as much as I could.

Selamlar, Grim Dawn topluluğu. Nick’im ranlex, Türk bir Grim Dawn oyuncusuyum. Öncelikle, CRATE’i böyle güzel bir oyun yaptığı için tebrik ederim, ve bu topluluğa hizmet olarak elimden geldiğince yardım etmek isterim. Oyunu Türkçe görmek isteyen oyuncuların varlığından haberdar değilim, ancak böyle bir ihtiyaç duyarsa yeteneklerimi mümkün olduğunca sunmak isterim.

1 Like

Here, you can find the changes between patches, and progression status of the translation.

Burada, güncellemelerde yapılmış değişiklikleri ve çevirinin ilerleme durumunu görebilirsiniz.

<Google Docs Linki>

Are you still trying to translating the game?
Hala çeviri üzerinde çalışıyorsan yardımcı olmak isterim.

If its still active, i’d like to participate in translating to Turkish.

Merhabalar;

Yapımcıların oyunu Türkçe ye çevirmeleri Türk oyuncuları oyuna daha fazla çekecektir ve oynadığımız oyundan daha fazla zevk almamıza yarayacaktır. İnşallah en kısa zamanda tüm yazıların çevirmesi yapılır. Teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum.

fazla söze gerek yok bence de :slight_smile:

Any news? I just want more players to play this amazing game. Let me know if you need help as well…

Abilerim son durum nedir bu konuyla alakalı. Bekleyen bir kesim var

Hey there everyone!

How is the translation progress? I would like to help as well!

Herkese merhabalar,
Çeviri devam ediyorsa ben de katılmak ve elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

OP en son iki ay önce giriş yapmış. Şu an çeviriye devam ettiğini düşünmüyorum.

çeviri devam edecek mi? etse güzel olur

Benı derleme, doca bıcımlendırme gıbı seylerle ugrastırmazsanız ben guzel cevırırım cogunu. Bana ozelden mesaj atın textlerı ben sıze doneyım.

Çeviri devam ediyor mu? Ediyorsa tahmini ne zaman biter? Oyuna başladım ancak birşey anlamadığımdan sıkıldım bıraktım. Yeni ek paket geldi oyuna. Oynama isteğim daha da arttı ancak oynayamıyorum. :frowning:

Çeviri işine gönüllü olan varsa, 3-5 kişi girişelim bu işe. Dosyalar elimizde açık ne de olsa. Yoksa tek başına kafama göre yapmak durumunda kalacağım. :slight_smile:

Ceviri isi devam ediyormu veya herhangi bir gelişme varmı acaba ?

türkçe dil desteğine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz lütfen_?

Foruma Hoşgeldiniz. Üzgünüm ama oyun Türkçe dilini desteklemiyor.

Türkçe dil desteği için bekleyen binlerce oyuncu mevcuttur. Özellikle tüm Türk ülkerelinden oyuncular var. Bu konuda ortak bir girişim başlatmalıyız. Moderatörlere ricamızdır.

There’s thousands Turkish people is waiting for the translate for this game. We can make a handshake and help for adding Turkish Localization to the game. We all need this and asking for help from the MODS.

Merhaba. Çeviri üzerinde çalışan biri varsa lütfen buradan bildirsin. Oyunun dil dosyalarına göz atacağım. Çeviriye başlamayı düşünüyorum. Yalnız bende henüz ek paketler yok, sadece ana oyun. O yüzden uzun süreceğe benziyor.

Hello. If anyone is working on the translation, please let us know in here. Im gonna check the language files of the game today. Im thinking of starting to translate it. Tho i dont have any of the DLC’s yet, only the base game. So it might take some time .

1 Like