Hej,
W związku z rollbackiem, bo jakiemuś gamoniowi zachciało się forum rozwalić, może warto było by chociaż info krótkie wrzucić o wersji spolszczenia? Swoją drogą fajne mają zabezpieczenia 
Hej,
W związku z rollbackiem, bo jakiemuś gamoniowi zachciało się forum rozwalić, może warto było by chociaż info krótkie wrzucić o wersji spolszczenia? Swoją drogą fajne mają zabezpieczenia 
A co tu informować, ściąga się normalnie z menu gry, więc chyba no problem? 
pozdr
Siema, na wstępie dziękuję za kawał dobrej roboty ze spolszczeniem!
A teraz mój problem:
Mam podstawkę + Ashes of Malmouth, wszystko działało dobrze do czasu aż kupiłem paczkę loyalist. Teraz wróciło mi w grze angielski język i nie mogę zmienić na polski bo różni się wersją gry (mam 1.1.2.0, a paczka z polskim jest 1.1.1.1). Czy jest jakaś opcja spolszczyć grę w tej wersji?
Drugie pytanie: mam zamiar zakupić dodatek Forgotten Gods czy będzie z nim działało spolszczenie wcześniejszych etapów?
No i ostatnie pytanie: czy zamierzacie spolszczyć w.w. dodatek?
Pozdrawiam!
Ad 1 Ściągnij z menu gry nową wersję spolszczenia do patcha 1.1.2.0 który wszedł na serwery zaledwie pół godziny temu. Wersja 1.1.2.0 spolszczenia powinna być dostępna w grze w przeciągu pół godziny.
Ad. 2 Dodatek FoG jest w pełni spolszczony i wystarczy, że po jego zakupie/instalacji ponownie zaciągniesz polski język z menu gry, a wszystko będzie chodziło bez zarzutu.
Pozdrawiam.
GP.
Dzięki za szybką odpowiedź, w takim razie kupuję dodatek w tym momencie. Pozdrawiam serdecznie!
Miłej zabawy 
witam ma ktoś ten sam problem ze polski język nadal nie jest aktywny w grze do wyboru(znaczy niema go póki co w ogóle)
też jeszcze nie mam
Był nowy patch, tak że może jest wymagana aktualizacja spolszczenia.
Niestety nie ma polskiego, trzeba uzbroić się w cierpliwość 
Witam można prosić o spolszczenie Grim Dawn Podstawka + wszystkie dodatki łącznie z Forgotten Gods Expansion bo nigdzie nie umie znaleźć a w grze nie wyszukuje języka polskiego w opcjach . Z góry dziękuje
trzeba poczekać.wydaje mi się że do wieczora powinni już polski dodać
Skoro w grze nie działa, to musimy sobie jakoś radzić:
https://we.tl/t-3wk7oe6yCt
Miłej zabawy.
ps. proszę sprawdźcie czy w grze działa… a powinno już teraz 
No i piękinie Dziękuje.Pozdrawiam
Potwierdzam, spolszczenie działa już bezpośrednio z gry, dzięki wielkie!
Witam. Założyłem konto na forum aby gorąco podziękować za tłumaczenie podstawowej wersji gry i dodatków. Szanuję! Dobra robota.
A mi niestety nie działa…pobrałem wkleiłem do folderu i nic . Pobralem pozniej w opcjach w grze jezyk polski ale nie widac go w okienku wyboru niestety.
Edit:
Mam dodatek Forgotten Gods i chyba przez to nie działa to spolszczenie tak ? dobrze mysle ?
Źle myślisz. Powinno działać z każdą wersją gry
U mnie działa w każdym razie… Mam Vanilla+AoM+FoG+Loyalist dlc. Wszystko śmiga pięknie.
Siemka. Na początku wielkie dzięki za tę robotę, którą odwaliliście przy tym spolszczeniu. Mega!
Ale tutaj pojawia się moje pytanie odnośnie, wydaje mi się, ciekawego moda - Lost Treasures - zainstalowałem go i pojawiły się straszne glitche - wszędzie “lost font lost font” oraz kompletna destrukcja tekstur! xD Na szczęście sprawdzenie spójności plików gry w Steam, naprawiło wszystko.
Domyślam się, że problemem jest konflikt tego moda ze spolszczeniem, ponieważ wrzuca się szereg plików z katalogów w głównym folderze Grim Dawn. Czy ktoś może ma jakąś receptę na działanie Lost Treasures ze spolszczeniem? Czy jest może opcja modyfikacji tego moda, by działał ze spolszczeniem?
Cześć!
Gregory zerknij proszę na opcje dialogowe takiej postaci Archon Barthollen znajdującego się w Sanktuarium Kymona. U niego też pojawiły się problemy w rozmowie, po prostu postać gada głupoty i nijak rozmowa nie pasuje do tego co się wybiera.
@up. Spolszczenie dotyczy tylko oficjalnego wydania gry i dodatków. Jeśli mody zmieniają za dużo (przedmioty, dialogi itp.), wtedy spolszczenie działać nie będzie.